din 1992 alaturi de  DSC
Pagina curenta: Produse Vizitator: Anonim
Sisteme de automatizare si actionare porti
Sisteme de securitate antiefractie
Sisteme de detectie si semnalizare incendiu
Sisteme de control acces
Sisteme de control rond
Echipamente pentru monitorizare
Sisteme de interfonie
CCTV
Sirene
Accesorii
Sisteme pentru controlul electronic al marfii
   
Digital Security Controls
Echipamente destinate sistemelor de detectie si semnalizare la efractie.  DSC, membra a Tyco International Company, este lider in industria sistemelor de securitate. Brand-ul DSC este recunoscut pentru calitatea si performanta echipamentelor sale, echipamente folosite in peste 140 de tari din intreaga lume.
Bentel Security

Echipamente destinate sistemelor antiefractie si al detectiei si semnalizarii in caz de incendiu. Tot timpul in pas cu noutatile de pe piata echipamentelor de securitate, Firma Bentel Security ofera clientilor sai siguranta si confortul necesare unui sistem de alarma , fie cel antiefractie sau antiincendiu. Excelentul raport pret - calitate face din produsele Bentel un concurent serios celorlalte produse din acest domeniu si deasemenea un aliat important al instalatorului si al utilizatorului final.

Kantech

Echipamente destinate sistemelor de restrictionare si control acces. Compania canadiana Kantech, membra a grupului DSC, vine in intampinarea clientilor sai cu o gama variata de solutii complete din domeniul controlului si limitarii accesului persoanelor in cadrul unui obiectiv.

Commax

Interfoane si videointerfoane pentru vile si blocuri .Compania coreana Commax, ofera toata gama de produse necesare realizarii unui sistem de intercomunicare intre birouri, pentru case particulare sau scari de bloc etc. Realizate in tehnologie pe fir sau radio echipamentele Commax si-au dovedit in timp calitatea si fiabilitatea, fiind produsele cele mai des utilizate pe piata romaneasca in domeniul aplicatiilor casnice si a celor din domeniul administrativ.

Sur-gard

Echipamente pentru monitorizarea sistemelor de alarma. Compania canadiana, lider de piata in productia si comercializarea de echipamente  pentru  monitorizarea sistemelor de alarma, ofera o gama variata de produse care pot satisface cele mai pretentioase cerinte ale unui dispecerat de supraveghere: telefonic, GSM, etc.

Rosslare Security

Companie care a introdus pe piata sistemelor de control acces solutii inovatoare din punct de vedere functional. Axata in general pe echipamente stand-alone, ofera clientilor sai posibilitatea de implementare rapida a unui sistem de restrictionare bazat pe cod PIN sau cartele de proximitate.

CCTV

Echipamente destinate sistemelor de supraveghere cu camere video. Aceasta categorie include echipamente pentru solutii complete de supraveghere video: camere color si alb-negru, lentile, monitoare, quad-uri, multiplexere, carcase, precum si placi de captura video de ultima generatie. 

Atsumi
Atsumi Electric Co din Japonia este lider mondial in producerea echipamentelor de detectie perimetrala in infrarosu, folosite cu succes in realizarea sistemelor de inalta securitate.
Avs Electronics

Companie din Italia care produce o gama diversificata de echipamente pentru securitate, axata, in mod deosebit, pe produsele din domeniul protectiei perimetrale si echipamentelor pentru detectie si avertizare incendiu.

DEA Systems

Sistemele pentru automatizari cuprind diverse motoare pentu actionarea portilor batante sau culisante, precum si sisteme pentru limitarea accesului pentru autoturisme. Tot in aceasta categorie se includ si sistemele pentru restrictionarea accesului persoanelor in diverse incinte.

Fender Cables

Firma producatoare de cabluri speciale, membra al concernului italian CEAM CAVI SPECIALI, care de peste 30 de ani este unul dintre liderii pe piata europeana in productia de cabluri.

Syntex
Producator de sisteme pentru controlul electronic al marfii, echipamente de un inalt nivel tehnic si calitativ care pot sa ofere solutii de reducere substantiala a furturilor din magazine, pentru toate tipurile de produse.

 
Home | Prezentare | Produse | Servicii | Staff | Noutati | Contact | Cariere
Copyright © Comandor 2002