Solutii

Rezidential
Soluții pentru locuințe mai sigure și mai inteligente. Folosind dispozitive de securitate rezidențiale wireless sau cablate dotate cu tehnologie criptată și algoritmi de detectare PIR se pot elimina atacurile cibernetice și alarmele false.
INDUSTRIAL
În sectorul industrial, nevoile companiilor depășesc sistemul de securitate fizică de bază. Datorită varietății și complexității celor mai multe companii industriale, sistemul de securitate poate merge de la simplu la foarte complex.
Comercial
Suntem pasionați să ne ajutăm clienții să își atingă obiectivele de siguranță și securitate, astfel încât să poată menține și îmbunătăți productivitatea afacerii.
Educatie
Ne-am angajat să ajutăm clienții noștri din domeniul educației să își protejeze studenții și personalul și să le atingă obiectivele de siguranță și securitate
Financiar/Bancar
Oferim o gamă largă de produse de securitate pentru a răspunde cerințelor unice ale sectorului financiar-bancar. Soluțiile integrate oferite de Comandor ajută la monitorizarea zonelor cu risc ridicat, asigură siguranța clienților și a personalului
SANATATE
Folosind sisteme profesionale de securitate, dorim sa-i ajutam pe clienții noștri din domeniul sănătății să își protejeze pacienții, să își atingă obiectivele de siguranță și securitate, sporindu-le astfel profitabilitatea.